Pagina's

donderdag 23 november 2017

My cup of coffee

Mochten ze mij vroeger gezegd hebben dat ik koffie zou appreciëren dan ging ik ze goed voor zot verklaren. Koffie vond ik iets vies en onsmakelijk.
Ik weet niet precies wanneer ik koffie echt ben beginnen lekker vinden, waarschijnlijk sinds de geboorte van Elena. Een tas koffie was voor mij eerst een survival middel om de dag door te komen na meerdere onderbroken nachten. Nu is het pure gezelligheid en af en toe nog eens een goeie energy boost ;-)

Onlangs deed ik mee met een wedstrijd van The Insiders om een Senseo koffiemachine te winnen. En guess what, ik had gewonnen! Woehoew!

Zo blij als een klein kind was ik toen mijn pakketje geleverd werd. Een mens wint niet iedere dag iets hé. Vol spanning deed ik de doos openen en ontdekte een mooie witte Senseo Koffiemachine. Thuis heb ik al een Nespresso koffiemachine en vond het dan ook leuk om eens te kunnen vergelijken. Want je zou denken 't is toch maar een koffiemachine'. Oké, maar er zit toch wel wat verschil in.

De Senseo machine is wat vernieuwd! Bij het maken van de koffie maakt de machine niet meer zo veel lawaai. Dat is toch wel een pluspunt ten opzichte van het vorige model, want niks is meer vervelend dan een luidruchtig apparaat. 
Je kan nu zelfs de intensiteit van je koffie bepalen. Handig toch? Je hoeft enkel twee keer te drukken voor een straffe kop of éénmaal voor een normale-intensiteit-kop. Ikzelf heb graag een gewone tas koffie en liefst nog met een wolkje melk. Koffie zonder melk is echt niet aan mij besteed, TE bitter.  En als ik echt een goeie latte wil, dan klop ik wat melk op en voeg ik er een klein beetje vanillesiroop aan toe. Mmmm hemels!

Wat ik heel goed vind aan de Senseo is dat deze een cremalaagje geeft. Zo eentje waarbij je aan je tas nipt, dit aan je lippen blijft hangen. Dat cremalaagje geeft toch wel iets extra's aan je koffietje, niet?

Ik ben super tevreden met de nieuwe Senseomachine. De nieuwe snufjes zijn leuk en handig. 

Zijn jullie fan van een Senseo of hebben jullie een andere koffiemachine thuis? Laat het me gerust weten.

Liefs

Sarah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten