Pagina's

donderdag 2 november 2017

Bosbingo


                      Gisteren konden we genieten van een dagje verlof. Zalig toch! En aangezien het een zonnige dag was trokken we eropuit naar het bos. 

Het was er aangenaam. Niet te veel volk, het zonnetje dat schijnde, dat gaf een heerlijk herfstgevoel. Een mens heeft toch niet veel nodig om content te zijn :-)

Om de boswandeling nog aangenamer te maken maakte ik voor de kindjes een bosbingo.


Ze moesten 12 afbeeldingen zoeken die je in het bos vindt, eenmaal gevonden mochten ze die doorstrepen.                              Ze hebben nog nooit zo flink gewandeld want meestal is dat na een paar minuten al van 'ik heb geen zin' of 'ik ben moe' of 'wil je me dragen?' Neen hoor, ik heb hun niet horen klagen.

De bosbingo kan je hier downloaden. Om wat variatie in het spel te steken kan je er ook een wedstrijd van maken om om ter eerst alles te vinden. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten