Pagina's

donderdag 16 juni 2016

Bijna 6

Vandaag werd Alyssa in de bloemetjes gezet op school. Ze was het kindje van de dag. Aangezien Alyssa in de grote vakantie verjaart (30.07) vindt ze het jammer dat zij geen cadeautjes kan geven in de klas met haar verjaardag. Dat ze geen verjaardagskroon kan aandoen die haar juf speciaal voor de jarige kindjes maakt en dat zij niet op de mooie verjaardagsstoel kan zitten.

Zoals vorig jaar heb ik dit jaar met de juf een datum afgesproken wanneer Alyssa haar 'verjaardag' kan vieren in de klas. En dat was vandaag!

Vorige jaar maakte ik dit, 


maar aangezien ik vandaag moest werken, moest ik iets bedenken dat gisteren kon gemaakt worden en dat vandaag nog lekker is om op te eten.

Na wat zoekwerk op Pinterest zag ik dit leuke idee. Wat heb je ervoor nodig:

Houtenwasknijpers
Stiften
Hersluitbare zakjes
lijm
gekleurde pijpenragers/chenilledraad

Druiven
pick-nickjes


Teken met zwarte stift oogjes op de wasknijper. Versier de wasknijper naar wens met een mooi kleurtje en motiefje. Knijp kleine stukje, niet te kort, van de pijpenragers. Rol een stukje van de pijpenragers rond je vinger zodat je een krul krijg. Dit zijn de voelsprietjes van de vlinder. Maak deze vast aan de waspeld.Vul de zakjes met druiven en pick-nickjes. Zorg dat aan de ene kant de druiven zitten en aan de andere kant de koekjes. Sluit het zakje goed en vouw deze samen. Knijp in het midden de waspeld. Klaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten