Pagina's

maandag 30 mei 2016

Verjaardagstraktatie voor een 2-jarige

Ook twee-jarigen trakteren in de crèche. Ik had werkelijk geen idee wat ik wou doen. 
Snoep is al zeker not-done. Ten eerste niet goed voor de tandjes en ten tweede die kleine ukjes kunnen dat nog niet goed bijten. En ik wou me er ook niet te gemakkelijk van afmaken.

Ik wou iets geven waar de kindjes nog lang plezier van kunnen hebben. Dus kwam ik bij het idee om zandvormpjes te vullen met pick-nickjes. De koekjes kunnen die kleintjes zeker knabbelen en de zandvormpjes komen altijd van pas bij mooi zomerweer.

De vormpjes, vond ik bij Hema, die werden gevuld met de pick-nicken en ingepakt in doorzichtig inpakpapier (eveneens Hema). De cadeautjes voorzag ik nog van een sticker (Hema) met Elena haar naam erop. 

Leuk geschenkje die weinig kost en waar je peuter gegarandeerd mee scoort in de crèche.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten