Pagina's

woensdag 27 mei 2015

One

1 jaar geleden mochten wij jouw welkom heten in ons gezinnetje. Je was zo klein en zo broos, maar toch zo volmaakt. Je bent een pracht baby en wat voor een baby. Eentje met een gezonde dosis deugnieterij en een goede eetlust. 

Je vrolijkheid tovert iedere dag een glimlacht op ons gezicht. Wat zijn wij fier op jou!

1 jaar en er is al zoveel gebeurd. Van het rechtopzitten tot het recht op proberen te staan. Van het omrollen tot het rondkruipen.

Ons geduld dat al serieus op de proeven werd gesteld, vooral 's nachts dan. Ettelijke kiekeboe-spelletjes spelen van achter de tafel of deur. 101 dierengeluidjes maken om de autoritten leuker te laten verlopen (wat een chance dat er mij niemand kan horen).

De vele vliegtuig lepels dat in onze keuken al gepasseerd zijn om het eten leuker te maken (geef toe dat doet toch iedereen niet?)

Natuurlijk mocht jouw verjaardag niet onopgemerkt voorbij gaan. Er werd gefeest, niet één keer maar wel twee keer (als je iets wilt doen, dan moet je het goed doen)
Een feestje in de Ardennen met de familie en eentje vorige maandag met de meter en peter.

En natuurlijk geen feest zonder taart. Ik geef toe ik kan geen geld uitgeven aan een taart van bij de bakker. Ik bak ze veel liever zelf en ze zijn ook veel lekkerder (stoefen met jezelf mag wel eens hé ;-))

Lieve meid happy birthday.

A-lijn jurkje.
Stof: Veritas

Geen opmerkingen:

Een reactie posten