Pagina's

zondag 25 januari 2015

Weekmenu

Op de blog van aubainmarieke las ik  dat zij een weekmenu opstelde. Dat leek me wel handig want je kent het fenomeen wel, 's morgens aan de onbijttafel nog vlug verzinnen wat 's avonds de pot schaft om dan na het werk nog de boodschappen te doen. In mijn geval met een max-cosi aan de ene arm en een zeurende peuter -'mama ik wil niet mee naar de winkel'- aan de andere arm.

Gedaan ermee! Voortaan wordt hier de vrijdag rustig door de kookboeken gebladerd en gaan we daarna op boodschappen voor de hele week

Eerst schreef ik mijn weekmenu's op een blaadje en hing die dan aan het magneetbord. Beetje saai eigenlijk. Dus kwam ik op het idee om een weekmenuplanner te maken. 
Niks dan voordelen zo'n planner!  
Wat staat er bij jullie deze week op het menu?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten