Pagina's

zondag 21 december 2014

Chrismas wrapping

Binnen enkele dagen is het zover en wordt er bij menig mensen heel wat cadeautjes uitgepakt. Niks is leuker dan een persoonlijke touch te geven aan je cadeautjes. Dit jaar wou ik zelf mijn cadeaupapier maken.

Het is heel simpel. Je hebt er voor nodig:

- papier (ik nam bruin craftpapier oa te vinden in de AVA)
- verf
- penseel
- aardappel

Snij de aardappel in twee. Snij uit de ene helft een figuurtje. Ik nam een ster (vind dit nogal kerstsfeer hebbend). Eerlijk gezegd ben ik een ramp in sterretjes tekenen, dus printte ik er eentje uit en legde het sjabloontje op de aardappel.

Schilder nu een laagje op je stempel. Het stempelen gaat zo veel beter dan als je dit gewoon in de verf stopt. En nu stempelen maar. Alles goed laten drogen en dan is het klaar om in te pakken.

Ik stempelde niet alleen inpakpapier maar ook zakjes.

Alles werd afgewerkt met een rode strik en een candy cane.Geen opmerkingen:

Een reactie posten