Pagina's

woensdag 3 december 2014

Advent

Alyssa is momenteel volledig in de ban van cijfertjes. Overal waar ze cijfertjes ziet vraagt ze constant 'mama wat is een twee en een zes?' 'En wat is dan een zes en een twee?'
Ik wou haar op een speelse manier de cijfertjes leren herkennen. Na wat zoeken op internet (lang leve Pinterest) kwam ik uit om een advent kalender te maken. Ideaal! En aangezien de advent van start is gegaan, leek me dit wel leuk.

Ik ging papieren zakjes halen in de AVA en vulde die met leuke spulletjes. Speldjes, snoepjes, .... Natuurlijk mocht ik baby Elena niet vergeten, hoewel het kind nog geen snoepjes mag eten of speldjes in haar haar kan steken, heb ik er voor haar kousjes in gestoken. Tis het gedacht dat telt hé.

De zakjes hangen in de boom die eerst dienst deed als doopsuikerboom. De zakjes hangen random door elkaar. Zo wordt het nog leuker om het juiste nummertje te zoeken :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten