Pagina's

zondag 31 augustus 2014

Ondertussen ....


Terwijl de kindjes mooi liggen te slapen, vond ik dit wel het geschikte moment om eventjes mijn blogje up-to-date te brengen.

Om te beginnen zijn er hier verbouwingswerken geweest. Onze toilet-/bergruimte werd vergroot.  Hiervoor werd een deeltje van de gang ingenomen. Het toilet lieten we staan, is super handig als Alyssa 's nachts naar het toilet moet. Zo moeten we niet naar beneden. Ruimte werd vergroot met gyproc en vloertje werd gelegd met dank aan manlief, de schoonpapa en de schoonopa :-)
Kasten gekocht en gevuld met gerief. Ondertussen ook de grootste rommel-op-kuis gehouden. We hadden rommel genoeg om weg te geven.

De keuken werd opnieuw geplakt en geschilderd. Foto's zullen later volgen als die volledig af is. Er moet nl nog een kastje komen om wat gerief in te zetten en er moet nog een gordijntje komen, misschien al dan niet zelf gemaakt.

Tussen de werken door werden er nog verjaardagsfeestjes gevierd. Manlief heeft dit jaar een nieuwe voordeur en Alyssa die mocht 4 kaarsjes uitblazen.

Zoals elk jaar maak ik ook een kleedje voor haar verjaardag. Dit jaar werd het het kleedje 'lisa' uit het boek 'Allemaal kleedjes'. Een grote uitdaging. Het is de eerste keer dat ik met fronsjes werk. Gelukkig heb ik hulp kunnen halen uit het internet.  Het is simpeler dan ik dacht. Het stofje komt van stoffen.net en de knoopjes van de Veritas.Gisteren hadden we nog een baby bezoekje van een toffe collega en werd er een iets wat modernere versie van appeltaart gemaakt, nl de frietjestaart. Recept komt uit het boekje 'basis patisserie' Heerlijk taartje maar er is wat werk aan.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten