Pagina's

zondag 19 januari 2014

Een troon voor koning Cas.

Mijn schoonzus en schoonbroer hadden mij een nieuwe uitdaging bezorgt. Een kinderzetel in een nieuw jasje steken.

Ik kreeg carte blanche voor het stofje. Eerst dacht ik oh dat wordt poepsimpel maar neen hoor. Momenteel zijn zij de trotse ouders van een zoontje Cas maar ik denk wel dat Cas nog broertjes of zusjes zal krijgen, dus moest het een uni-sex stofje worden. Na lang twijfelen heb ik gekozen voor een stofje met uiltjes print van bij Verkempinck.

Eerst heb ik het stofje van de zetel stukje voor stukje losgemaakt, zodat ik een patroon had voor op het nieuwe stofje.
Dan de patroontjes op het nieuwe stofje gelegd en beginnen uitknippen en alles mooi aan elkaar naaien. De onderkant is voorzien van een antislipmatje met rits zodat je het stofje gemakkelijk over het zeteltje kan trekken. Handig als je dit eens wilt wassen.


Koning Cas zal alvast blij zijn met zijn troon.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten