Pagina's

zaterdag 28 december 2013

De laatste tijd....

... is het stilletjes geweest op mijn blog.

Toen we terug kwamen uit Rome voelde ik me niet helemaal 100%. Was wat moe, beetje misselijk. Ik dacht dat ik een plaagje ging krijgen maar wat bleek... Ja je kan het al raden zeker.
Alyssa die wordt grote zus! Wat waren we in de wolken!

De eerste 3 maanden verliepen niet zo goed. Ik was heel moe en heel misselijk. De details zal ik jullie besparen maar ik ben blij dat het nu wat beter gaat. Pas op, de misselijkheid is niet weg, maar toch al wat onder controle.

De creativiteit was ver te zoeken maar dat zal ik meer dan goed maken.

Het eerste projectje kunnen jullie hier al bewonderen. De rest volgt nog, beloofd!

Voor mijn metekindje Aloïs zijn 2de verjaardag heb ik het Gingerbread hemdje gemaakt uit het boek Home-Made Mini Couture. Je zag dit op verschillende blogs al passeren. Dus heb ik me er ook aangewaagd. Geef toe, het resultaat mag er zijn hé.
Het stofje komt van Bambiblauw. Very retro, niet?Enkele weken geleden brachten we een bezoekje aan Rijsel. Wat vind ik dit een leuke stad om in rond te wandelen. En als we naar Rijsel gaan dan maken we altijd een stop bij Meert. Dat moet je gewoon doen. Proef zeker van hun macarons en vanillewafeltjes.
Tot de volgende, en ik beloof dat het niet meer zo lang zal duren.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten