Pagina's

zondag 15 september 2013

Vaarwel & Welkom

Drie jaar heeft hij mij dienst kunnen bewijzen. Helaas is hij nu heengegaan. Meerdere malen heb ik hem geprobeerd erdoor te halen maar tevergeefs.

Hij heeft nu plaats gemaakt voor een jonger en nieuw modelletje.

Hopelijk houdt hij het wat langer uit dan zijn voorganger. Hoewel ik ervoor vrees aangezien wij in een wegwerpmaatschappij leven.

Aangezien ik graag zorg draag voor mijn gerief krijgt mijn nieuwe gsm een nieuw hoesje en trouwens hij past niet meer in mijn vorig model doordat hij wat groter uitvalt dan ik had gedacht.

Ik had nog een restje stof liggen van Bambiblauw. Gsm gemeten en 4 cm extra naadwaarde genomen aan de zijkanten. De voorkant werd verlengd met 7 cm voor het flapje.

Het stofje werd beplakt met vlieseline, voor wat extra versteviging. De goede kanten op elkaar gelegd en op 1 cm naadwaarde gestikt. Stof omkeren en een biaislintje aan het flapje genaaid. Wat heb ik daar mee gesukkeld. Maar soit 't hangt eraan. 
Hoewel ik niet echt tevreden ben van het resultaat. Bij een ik-verveel-me-momentje (hoewel ik dit zelden heb) zal ik wel nog eens een nieuwtje maken.

Ik had geen drukknoopjes die bij het stofje passen en velcro erop naaien lukte niet, dat trok steeds scheef. Dan heb ik maar gekozen voor een knoopje.
Kleur van de stof komt wat anders over doordat het licht hier niet al te goed is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten