Pagina's

zondag 8 september 2013

Pairi Daiza

Gisteren trokken we samen met mijn schoonfamilie een dagje erop uit naar Pairi Daiza.
Pairi Daiza is niet echt een dierentuin maar eerder een familiepark met open tuinen. Het park is verdeeld in verschillende werelden. Je kan er genieten van de natuur met zijn prachtige bloemen en planten van over heel de wereld.  Daarnaast kan je er de prachtige architectuur bewonderen en natuurlijk ook de dieren. We zagen enorm veel vogels . Grote en kleine, sobere en kleurrijke. 
We konden een wandeling maken in de grotten van de vleermuizen. Hiervoor heb ik wel gepast want ik ben niet zo gesteld op die beestjes.
Bij het binnenkomen in het park kon je een foto laten maken met een valkparkiet. Zoals je kan zien wou Alyssa dit natuurlijk ook.

 
De giraffen mochten we aaien wat heel leuk was. Olifanten, schildpadden en zoveel andere dieren zagen we van dichtbij. Echt proper kan een schildpad toch niet eten hé?

Op bepaalde tijdstippen kan je zien hoe de dieren gevoed worden. We hadden geluk en konden nog net zien hoe een olifant zijn middagmaal aan het verorberen was.We hadden een leuke dag. Een echte aanrader!

.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten