Pagina's

zondag 28 juli 2013

Candy Cane

Zoals ik jullie beloofd had, ging ik iets maken uit het boekje Homemade-mini-couture: het jurkje Candy Cane Mini. Euh mini? Ja want ik heb er ook een maxi van gemaakt, voor mij dan. Het stofje voor de mini-versie komt van Bambiblauw. Het patroon voor het topje komt uit het boekje van Homemade-mini-couture en het patroon voor het rokje komt van Mme Zsazsa. Ik heb gekozen voor de klokrok. Je kan er eender welk rokje aanzetten. Als finishing touch nog een zsazsa bloemetje erop.
Voor de maxi-versie heb ik geen idee meer waar de stof vandaan komt (ik moet dat echt eens leren bijhouden). Aangezien ik geen patroon had voor een topje heb ik deze overgetekend van één van mijn topjes uit mijn kleerkast. Wat extra naadruimte genomen en het aan de klokrok genaaid. Hier eveneens een zsazsa bloemetje opgenaaid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten